sâmbătă, 13 septembrie 2008

Targ organizat de Green Tea

Supporting the Vintage Community :)

''Inca un targ se strecoara in agendele voastre. E organizat de Green Tea, dar nu va fi un targ exclusiv vintage. Acesta este comunicatul de presa trimis de organizatoare. Aveti aici toate detaliile:
"Se primesc si accesorii ( inclusiv genti, chiar si incaltaminte).
Vreau sa specific: NU ESTE TARG EXCLUSIV VINTAGE !
Deocamdata, fiind prima manifestare si neavand multa experienta, va fi mai mult genul de "targ american" - pe peluza din fata casei - in care fiecare scoate la vanzare ce considera ca nu mai foloseste. Asadar, poate veni oricine, inclusiv cele care in mod normal nu se ocupa cu asta, dar vor sa-si faca ordine in garderoba si nu vor sa-si arunce sau sa-si dea de pomana hainele ! Bineinteles ca sunt bineveniti si cei care creeaza diferite lucruri, etc. Rugamintea este ca in ceea ce priveste lucrurile voastre, de care v-ati plictisit,sa fie in stare buna, sa nu aglomeram cu lucruri inutile sau degradate,incat sa nu poata fi purtate. As vrea ca targul sa fie o incantare pentru fiecare .....!

In ceea ce priveste data, parerile sunt impartite :pe 20 sau pe 27 Septembrie (Sambata). Va castiga data cu cele mai multe voturi ! Eu va stau la dispozitie in oricare din week-end-uri hotarati voi !

Taxa de participare : 1. Cei care vin cu creatii proprii, obiecte mici ( bijuterii, posetute hand-made,felicitari, etc.) - 35 ron 2. Cei care nu se ocupa cu asta in mod normal, ci isi aduc hainele din sifonier - 45 ron 3. Cei care sunt cunoscuti ca ocupandu-se cu vanzarea hainelor - 60 ron. In acest pret intra mese si scaune, dupa cum urmeaza: - fiecare participant va primi un scaun- mesele mai mari vor fi impartite la 2 participanti, cele mici revenind unuia; va intelegeti intre voi, in functie de necesitati Pentru cei care doresc sa-si aduca alte accesorii de prezentare a produselor,e O.K., gasim loc pentru ele. Astept sugestii; nu am facut asta niciodata, asa ca orice sfat este binevenit !"

Vintage Lovers` Pub ne-a bucurat cu aceasta veste. Don`t stare,go share!

Niciun comentariu: